Het klein verzet

Het klein verzet wordt voor 4 weken op 4 locaties ingezet als ontmoeting/creatie ruimte, in de vorm van een caravan, in Kerkbrugge.In de ruimte nodig ik als tekenaar mensen graag uit voor een moment van verpozing.

Op deze manier wil ik de locaties in kwestie beter in kaart brengen aan de hand van gedocumenteerde ontmoetingen. We leggen de ontmoetingen vast met behulp van tekeningen, tekst, poezië, gevonden voorwerpen, foto’s, … In de ontmoetingen wil ik graag meer te weten komen over Kerkbrugge als woonplaats maar wil ik ook naar de interesse in kunst polsen op een co-creërende manier.

Op deze pagina verzamel ik de ontmoetingen om ze op die manier opnieuw te delen.


Locatie nummer 1

Parking Den Hannekesnest (Burgravelaan 7, Kerkbrugge)


Locatie nummer 2

Parking Koppelingsgebied (Grovemanslaan, Kerkbrugge)


Locatie nummer 3

Koppelingsgebied cirkel van witte palen


Locatie nummer 4

Parking GO academie (Burggravelaan 12, Kerkbrugge)