Expo’s

Neo Rodeo

Expositie in de Nylonfabrik, Sint Niklaas. De focus ligt vooral op de ‘Rawhide Landscape’ serie van schilderijen. De expo heeft landschap en abstractie als centraal uitgangspunt. Naast schilderijen werden ook tekeningen, publicaties en ruimtelijk werk getoond.

Some Things Never Finish

Een verzameling van oud en nieuw werk. De expositie bestaat uit intermediale kunstwerken. In de expositie zocht ik naar een enigszins logische samenwerking van oude en nieuwe werken die elkaar versterken door hun combinatie.

The Atomic Backyard Party

Groepsexpositie met het Antwerpse UNDRGRND collectief opgericht door Guilherme De Oliveira. Alle exposities zijn gericht op samenwerken om elkaar te stimuleren en onderling nieuwe netwerken te verkennen.

Nr. 108

Een ingeplande expositie bij ‘De Koer’ te Gent. Dit is echter niet fysiek kunnen doorgaan dus zijn er enkel digitaal beelden getoond. De beelden in kwestie zijn allemaal droge naald etsen in series van 5. Origineel zou de expositie meer uiteenlopend werk hebben. Helaas was dit niet mogelijk door de covid-19 pandemie.

Kreuzkontamination

Een kort lopende expositie/performance in Berlijn met de focus op tekenkunst en collage. In de ruimte van de ‘Premarts Gallery’ deelde ik de vloer samen met kunstenaar Matthew Kopp.